Kejmning

Tjohopp nu har jag Kejmat en hel dag!
Igår var det Allévo och Cambridge så idag är första "riktiga" dagen. Det har gått som en dans, jag har känt mig lite hungrig emellanåt men då har jag klunkat vatten. 3 liter ska man dricka och jag har druckit 3,1 (mycket viktigt ,1 där) Det var segt att dricka i början bara men så la jag upp taktiken och då gick det lättare. "Innan nästa rast ska jag ha druckit upp den här flaskan" funkade riktigt bra! Har varit på closetten minst 10 gånger idag och jag hoppas le corp vänjer sig snart för det här är ju outhärdligt!

Till frukost vid 11 blev det en Bananshake och den var riktigt god! Jag är full av förvåning över att Cambridge verkligen smakar gott och inte syntetiskt! Till lunch före 14 blev det en Kakaoshake. Nästa gång ska jag blanda kakao och banan, fatta hur smarrigt det kommer bli *dreglar*! Efter jobbet tog jag en hurtigrunda på 30 min och sen kokade jag vatten och mixade ihop Kycklingsoppa som jag kryddade med chili, curry och spiskummin. Jag köpte många kycklingsoppor och det var ett smart drag för den var god. Helst eftersom man får krydda den som man vill med "rena" kryddor!

Jag ska göra en betygsättningslista, 0-5 slevar, allt eftersom jag smakar av de olika shakesen/sopporna. Den är dock föränderlig eftersom alla inte är avsmakade men än så länge:

Chokladmint = 5 slevar
Banan = 4,5 slevar
Choklad = 4 slevar
Kycklingsoppa = 4 slevar

Åh nej, nu vart jag akut hungrig! Lite lätt illamående faktiskt... Ska prova med mera vatten.
Och ett besök på toaletten - my new bf.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Norralagatan 11

Om allt och ingenting! Inte varje dag, bara när jag har lust.

RSS 2.0