Cambridgeupdate!

-1 kg denna vecka.
Över förväntan för jag känner mig uppblåst och jag har inte druckit allt vatten som jag ska... Nu är jag inne i en usch-vatten-fas. Det smakar inge gott alls och jag är inte ett dugg törstig. Imorgon ska jag skärpa mig!
Totalt -9,9 kg.
Jag kom nyss hem från gymmet, jag har äntligen börjat träna igen. Jag har så mycket som händer runt i kring mig nu och enda sättet att bearbeta är att träna. Jag älskar gymmet! Blev 40 min på bandet sen benpress och sedan en tripp in i solariumet, hihi! Ska på bröllop på lördag och man vill ju inte se ut som brudens klänning...

Nu är det soffhäng och förhoppningsvis tidig kväller för imorgon bitti blir det Gävle tiiiidigt, 06.55 åker bussen från torget. Och på kvällen vankas det bandy! Broberg-Villa hemma på åsen. Måste-vinna-match är det!

Lördag!

Och dagen till ära känner jag för att dela med mig av en härlig feelgoodlåt från förr... Jag har precis skickat iväg en förfrågan om PADI dykcertifikat till ett bolag i Thailand och jag hoppas hoppas hoppas nu på svar! Avresa blir den 17:e mars, med destination Phuket där jag bokat ett hotell i Patong för 14 days and nights. Beroende på vad dykfirman svarar så kommer jag göra lite avstickare också till andra ställen, eventuellt Ao Nang och Railay Beach, kanske Koh Lipe, men jag bokar inget utan jag får se vart vågorna för mig... Ha en trevlig kväll!

Oops!

Som skrivet så sker bloggandet när jag känner för det och jag har inte haf tid kan man lugnt säga! Jobb, bandy (mera jobb) och Thaiplanerande har tagit all kraft. Dessutom våldgästas jag just nu av den berömda, ökända oerhört otrevliga PMS:en, så vägningen i måndags, aprop kejmandet, gick inte alls bra. Magen var som en spärrballong och denna otrevliga händelse resulterade i +2 hekto. Inte världsilla men drygt som fan. Fast jag vet ju vad det beror på så... Förhoppningsvis är kroppen i fas igen på måndag. Vad mer som var drygt var att bananshake och mintchokladshake var slut. Tvärslut! Så jag skottade på mig 15 vaniljshake och 6 chokladshake och tackar alla helgon för att jag har några gopåsar kvar sen Sundsvallshelgen då det inte blev mycket kejmande.

Som jag skrev, Thaiplanerande pågår för fullt! Jag återkommer om det senare. Tjing Tjing!!!

Bröllopsshopping...

Idag så är det onsdag i min lilla bubbla av Cambridgeshakes!
I måndags var jag förstås hos konsulenten och det resulterade i -1,8 kg.
Skööönt!

Om 2,5 veckor ska jag på bröllop så igår passade jag på att handla kalajsstuff på lunchen. Jag spanade in den ljusrosa skapelsen på HM redan veckan innan så det var ju tur att den fanns kvar.




Ett par jättefina matchande örhängen från Glitter fick också följa med mig hem.



Jag gjorde också av med en mindre förmögenhet på KICKS, ett läppstift och gloss från Smashbox.
Ska man på bröllop så måste man vara fin!

Ett par ljusa jeans, en grå kofta och gråa jeansleggings blev det också.

Jag har verkligen shoppat loss den här månaden, men jag ser det som min belöning, mitt eget "pepp", eftersom jag är så duktig och går ner i vikt.

-9,1 kg hittills. Lite till nu bara!
Pepp pepp!

Korvstroganoff vs Bananshake

 ...och Melodifestival på tv. Eller "Mello" som nån idiot döpt det till.
Jag hade hoppats på Brolle för han är grym men det var inge vidare tyvärr. Inte heller Waltz levde upp till mina förväntningar. Så jag ger fan i att rösta helt enkelt. I ren protest!

I övrigt så går Kejmet bra, har klämt 1 hg skinka ikväll för att "festa till" det lite. Var på 1-års kalajs och firade SweetBecca och pussades med CutieIsak tidigare idag! Där hemma käkades det min favoriträtt korvstroganoff när jag kom dit och jag luktade på den och ÅÅÅH vad jag ville haaa! Klarade inte ens av att pussa på Isak då ifall jag skulle få en av hans rester på läpparna, haha! En noggrann avspolning efter han ätit upp så kunde jag myssa på honom sen. KORVSTROGANOFF. Jag säger bara det. Kärlek!!!
Chokladbollarna låg där och häcklade mig med sina runda vita sockerögon men jag stod emot. Tog en bananshake och en kopp kaffe och intalade mig själv att det var myyycket godare.
Sen Maria, sen.

Och bandyn då?
Lost igår mot Bläsmåla men nästa 2 matcher blir det vinst, tamejfan!

Ketos och nya färger!

Har nyss peeat på sticka och det visar sig att jag är i Ketos! Fint dä! Förbränner fett som bara den hoppas jag!
Idag har jag varit hungrig två gånger (just nu kurrar det som fan) troligen på grund av att jag hällt i mig java, 4 koppar, vilket jag normalt inte gör. Svart java. Skulle behöva hälla i mig en liter vatten också innan jag knoppar in.

Idag drog jag på mig favoritjeansen, de som jag har som mål att kunna ha. Mina gamla älsklingar från 2004. De sitter löst! Löööst! Det är fantastiskt! Bara att slänga in dem på 60 grader och hoppas att de tightar åt sig lite, hehe! Ja, jag FÅR vara kaxig, jag har faktiskt gått ner flera kilon.
Nu är det dags för sista påsen för dagen, en chokladmint sen lite mys i soffan med tända ljus och mina nya kuddar och filtar! Turkosblått, vitt och brunt är vårens färger!





Cambridge Vecka 4

Förra veckan var den fjärde med kejmning. Eftersom jag skulle på partyhelg så skulle jag börja äta lite på onsdagen men det glömde jag bort, så på torsdagen åt jag första målet;  en kycklingklubba. Det var inte så gott som jag hade hoppats. Ovan som jag blivit med fast föda... På fredagen blev det 2 shakes och en liiiten taco. Mycket grönsaker, lite fraiche och salsa och lite köttfärs. Och 8-10 nachochips. Proppmätt. Och, 3 Martini innan bastun:p
På lördagen blev det en shake och drygt 100 g rökt skinka och 6 nachochips. Och Bacardi Apple och sockerfri Redbull. Och Jäger.
Söndagen var en riktigt rolig dag, fylld av huvudvärk... Jag åt en liten strips, grönsallad och hamburgare. Inte en hamburgare med allt, utan bara köttet. Brödet hoppade jag över, det gör jag alltid. Till det: Vatten. Och, 2 bitar chilicheese slank ner också:p
Trots helgens utsvävningar gick jag ner 0,6 kg. Jag hade hoppats på +-0 så det var verkligen positivt!

Nu är det ny vecka och jag ska gå på helfart igen!

Totalt efter 4 veckor:
- 7,3 kg
- 10 cm bröst
- 14 cm midja

Tjohoo!!!

Norralagatan 11

Om allt och ingenting! Inte varje dag, bara när jag har lust.

RSS 2.0