Run Forrest!

Run Forrest, run! sa jag till mig själv och så gjorde ja´t!
 Nädå men jag körde en powerwalkrunda och rätt vad det var så kände jag att det gick för sakta, jag ville fram fortare och jag ville känna en högre anstängning av kroppen.
Liksom.
Så började jag springa. Och jäklar va skönt det var! Så det blev intervall kan man säga för du ska inte tro jag höll i sprinten hela 90 minuter, absolut inte! Jag hatar faktiskt att springa.
Utom just idag tydligen.

Jag fick positiv feedback idag på jobbet som jag lever på fortfarande känns det som. "Maria, jag tycker så mycket om att jobba med dig för du utstrålar så mycket energi och du ger mig så mycket positiv energi, och jag vill bara att du ska veta det". Jag började nästan gråta av lycka.
TACK!

Bloggfeeling!

Meeen va längesen jag bloggade nu!
Jag har inte känt att jag haft lust helt enkelt, och jag har inget behov av att basunera ut allt som händer i mitt liv för allmänheten heller. Men jag kan väl sammanfatta tiden sedan sist med att jag haft jäkligt roligt och att livet är underbart! Nedräkningen till Handels kongress pågår för fullt, 3 dagar kvar bara och det pirrar i hela knoppen av förväntan! En massa människor som jag känner och kommer att lära känna, som samlas i 5 dagar och kvällar och nätter för att arbeta med fackliga frågor som handlar om allt från arbetsplatsen till organisationsfrågor till samhällsfrågor till frågor som rör hela världen! Och jag älskert! Att jobba fackligt är så otroligt utvecklande! Och apropå det så kommer jag att få göra en massa roliga saker på mitt jobb på ICA nu under sommaren som gör att skallen verkligen går på högvarv! Lääängtar!!!

Och vad är väl en blogg utan en bild? Igår var jag och fick naglarna fixade och det ser ju bara såå fräscht ut!Det känns som att fingrarna blivit 5 cm längre fast det bara är några millimeter som lagts på.
Gel it is!

Norralagatan 11

Om allt och ingenting! Inte varje dag, bara när jag har lust.

RSS 2.0