400 semlor...

... har jag bakat idag!
God damn!
Bästa tipset för att låta bli att äta semlor är att baka dem! Fast jag gillar inte semlor så det är egentligen inga problem för mig. Tycker det smakar som limpa med grädde och marsipan, och där har vi tre av de äckligaste sakerna jag vet i matväg. Men det är jävligt kul att göra dem=)

Jag och min vän Nina har haft påsbyte, eller dealning, som vi gillar att kalla det. Hon kör Xtravaganza och jag Camebridge och deras sortiment ser lite annorlunda ut. De har en grymt god sparrissoppa som jag byter åt mig och hon gillar mina banan och kakaomint. Imorgon ska vi deala igen, fett najs=)
Nu blire sparris!
Tjo!

Glömde...

... ju skriva att dagens möte hos konsulenten inte blev av då jag prioriterade en sväng till gymmet efter jobbet idag. Det är SÅ SKÖÖÖNT att vara tillbaka med träningen igen! Love Love Love!!!

2 shakes och en soppa intagen idag. Samt 5 koppar kaffe, hehe!

Knaust med mera!

I lördags var det bröllop på agendan, och OJ vilket vackert bröllop det var! Jag, som är hård som sten, grät som Lille Skutt när brudgummens sång sjöngs av en alldeles underbar kör i Gustaf Adolfs kyrka. "Jag såg det på videon" sa brudgummen Stefan med ett stort leende, som kollat in bröllopsfilmen dagen efter festligheterna... Mitt bakhuvud syntes och händerna som viftade i ansiktshöjd. Ingen idé att neka där inte! Och Fru Karolina var sååå vacker! Drygt 100 gäster firade deras kärlek och bröllop och fesligheterna fortsatte till före 5 på morgonen, med styrdans, rumpdans och utan-skor-dans på teatern i Skönsberg.
Tur som tusan att jag fick behålla mitt vackra rum på Hotell Knaust till klockan 18 på kvällen för jag var bra utslagen dagen efter! Mest troligt var att det var frukosten som tog knäcken på mig för den gick inte av för hackor kan jag säga!(Hade kändisspan till frullen också i form av en osminkad Josefin Craawford.) Knaust är ett mycket fint hotell men det bästa - och nej, det är inte trappan, det bästa är den otroligt vänliga, hjälpsamma och glada personalen som jobbar där! Där kommer att bo igen, helt klart!


Den kända marmortrappan går inte av för hackor!
http://www.elite.se/?q=sv/hotell/sundsvall/knaust
Dagen-efterhäng i burspråket på mitt rum på Knaust.
Mina bröllopskläder och kilklackskorna.
De fiiina skorna som gör att mina fötter har ont ont ONT även idag!Efter en härlig helg i Sundsvall så är det dags för en ny vecka.
Enbart Cambridgesoppor och shakes är det som gäller!Och till syvende och sist...
Var kan man hitta såna här konstnärliga kreationer, om inte i Knaustsvall:p

Onsdag

2 träningspass är avklarade denna vecka, sååå skönt!

Idag blev det lite bröst och mycket cardio på bandet, farten låg på 6,9 och lutning 2. Jag måste få tag på ny musik bara med högre bpm...
Sen blev det en tripp in i solariumet igen=)

Har också gjort naglar hos bästa Annelie!

Norralagatan 11

Om allt och ingenting! Inte varje dag, bara när jag har lust.

RSS 2.0