Härligt nytt år!

Passar på att önska alla mina underbara vänner ett härligt nytt år!

Skååål!



Hoppas 2010 blir kanon och fyllt av positiva överraskningar!
Kram, Maria & Razz!

Nikki Sixx

Jag håller just nu på att läsa en grymt bra bok av världens, enligt mig, bästa band Mötley Crues sångare Nikki Sixx. Boken heter "The heroin diaries" och baseras på Nikkis dagböcker som han skrev under Mötleys vansinniga 80-tal. Med kommentarer från folk runt i kring bandet och andra av bandets medlemmar blir den här boken så suverän och fasansfull som allra helst...


The heroin diaries rekommenderas verkligen!


Följ länken och få ett smakprov på Mötleys "Girls girls girls"

http://www.youtube.com/watch?v=-4ehGN-nTkw&translated=1

Nätshoppat på Nelly


Jag kunde inte hålla mig längre!

Har inte shoppat på länge  förutom julklappar, även om det slank ner lite annat i tomtesäcken också. "En till dig, 5 till mig ungefär, hihi!
Jag är grymt bra på shopping, både till andra men främst till mig själv... Well, "det drabbar ingen fattig" som min kusin Tony säger. Så sant, så sant. Som jag ser det så hjälper jag till att hålla samhällsekonomin igång.

Dessa är mina senaste investeringar från Nelly.com:

Flower dress SEK 399, Club L - NELLY.COM Grymt snygg partyklänning
Den hade suttit som ett smäck till nyår men jag tror inte Nelly är så snabba:p


Long Vest Dress SEK 349, Your Eyes Lie - NELLY.COM Den här klänningen fick också åka ner i shoppingbagen...



Skin Patch Leggings SEK 249, Chandra - NELLY.COM

Och ett par helsnygga leggings.

















Me love shopping=)

Raggsockor & film

Åååh nu visar de den helt underbara filmen "when a man loves a woman" på kanal 5. Den får mig alltid att bli arg som fan, och gråtmild som tusen... Passar ju alldeles utmärkt för en menstrualiserande tjej. Dagen startade inte så himla bra, jag har legat och vridit mig i plågor hela natten och hoppats att det onda ska försvinna. Det fortsatte hela förmiddagen (på jobbet) fram till lunch då det upphörde efter ett dunder-painkiller. Nu ska jag krypa ner under filten med mina härliga raggsockor som är en halvmeter långa (från Indiska) och mysa med filmen.


Jag har självklart ett par sockor till under dessa... Frys-fot... 

Mens-jävlaskitpain-truation

Jaha, då var dags igen. Vet inte hur vanligt det är att blogga om men jag tänkte att "om jag skriver om skiten kanske det känns lite lättare". Vi får väl se vid sista raden.

Jag förstår inte vad vi tjejer har gjort för att förtjäna detta? Hur kan den som kom på snilleblixten att "kvinnan ska ha äggstocksjävlar och mens" göra saken ännu värre genom att låta henne lida under tiden? Jag förstår inte. Det är helt övertygad om att det hänger en liten elak figur (självklart manlig) i mina äggstockar och gungar och hoppar och snurrar och ju mer jag lider, desto mer tar han i. Och ju mer jag ber han att för fan sluta! så fortsätter han tills jag helt enkelt resignerar, mottager mitt öde: att jag är kvinna och ska lida.

Eller kanske är det en riktigt sjuk påminnelse om att man ska fortplanta sig? För några år sedan, närmare bestämt 2, så gjorde jag en abort. Det var den värsta fysiska smärta jag varit med om och det här känns näst intill lika illa. Som krystvärkar fast om man ska föda så kommer det ju ut nåt bra av det så då finns det iallafall en positiv känsla med någonstans. Det här känns enbart negativt. Minus negative deluxe. Så det får verkligen motsatt effekt om det är en påminnelse om fortplantning...

Min älskling Ninafina ringde nyss och tipsade om choklad och faktum är att jag redan letat fram en stooor chokladtomte som jag fick på juldan av Mari och Stefan. Ska nog sätta tänderna i tomten och be en stilla men desperat bön att det här tar slut någon gång, väldigt fort, helst nyss. För det onda har inte försvunnit av att jag skrev om det.
The pain is still going strong.


"Happy fuckin´period"

Annandagen med bandy

Så har julens höjdpunkt gått av stapeln: Annandagsbandy på Hällåsen!
Broberg spöade skiten ur Sandviken i en hemsk snöstormsmatch som
spelades 3X30 minuter istället för 2X45 min (för er som inte vet det)

6-4 blev resultatet.
 Fantastic!
www.brobergsoderhamn.se

Strax före matchslut så drog jag och pappa ner till Folkets Hus där Why skulle ha reunion. Det var trettio år sen de spelade sist och kvällen till ära hade de en spelning i deras hemmaort Söderhamn. Drygt 470 matgäster anlände efter klockan 19 och jag och ett helt gäng Brobergsälskare hjälpte till att servera gästerna, plocka flaskor och glas och allt möjligt som man kunde hjälpa till med.

Why består av Henrik "Hempo" Hildén, och det var han som bildade popbandet som 13-åring(!) tillsammans med Sven-Åke Eriksson, Christer Jansson, Kay Söderström och Tommy Söderström. Why blev 1967 en av de tio finalisterna bland 376 deltagare i den uppmärksammade popbandstävlingen "Zingotoppen" (wikipedia)

Det var grymt ös och folk dansade och hade hur kul som helst, det var verkligen toppenstämning! Tyvärr så kunde jag inte knäppa några kort men det dyker säkert upp några på Brobergs hemsida om ett tag.
Jag hoppas verkligen att det här kommer att vara ett stående evenemang på annandagen för det var oerhört uppskattat och Hempo uttryckte också detsamma!
Klockan 02 var jag hemma efter en sen bakis middag; French Hot Dog, på Statoil med bror.

Idag är det slappa och tvätta som gäller.
Och suga på 6-4. Känns riiiktigt bra!

Juldagen -09

Juldagen -09 började med jobb, både öppning och stängning. Vi hade fått
sovmorgon och öppnade 9.30 istället för 8.00.
Efter stängning skyndade jag mig hem för en snabbstädning innan mina älskade vänner skulle komma. 
Mitt i allt plockande såg helt plötsligt sängen oerhört lockande ut och jag la mig ner för att vila ögonen lite... och väcktes således av att Ninafina ringde på dörren... Vi bytte julklappar och jag fick ett finfint halsband som jag stått och funderat på att köpa till henne någon vecka innan men ångrat mig för jag tänkte att hon kanske skulle tycka det var fjortis... Men jag tycker inte det så jag blev hur glad som helst. Det är så roligt, för vi tänker så lika jag och min Nina. Eller Skrik & Panik som PE kallar oss...




Hon hade också köpt Greenlandprodukter från eleven.se,
Bodybutter och lipbalm med doft av granatäpple, mmm!




Sen dök Sarmilla, Mia och Björn upp - de senare tu som går i väntans tider, hihi! Tur att jag handlat hem en massa godsaker som Ms.Pregnant kunde moffa på! Mari, Stefan och Maria Andersson damp in i hallen efter en stund och jag fick en lite ovanlig värdinnepresent...:


Haha, helt sjukt knäppt=) Den ligger inne på toa ifall den som sitter där får tråkigt!

Det var en jättekul kväll med mina bästa tjejor hemma hos mig, som avslutades någon gång på natten med att jag och Veronica gick på lokal där jag tappade telefonen i handfatet vilket medförde att den blev blöt och dog. Jag hade förstås knäppt en massa kort att lägga upp här men de kan jag se mig om i stjärnorna efter... 
Som tur är så hade Veronica en extra mobbe hemma som jag nu har lagt beslag på i väntan på att min nya W995 ska komma.  Vånkan rules!

Tack för en underbar kväll mina bästa tjejor! Love you all!

Det snöar...

... och det snöar inte lite heller!
Det fullkomligen vräker ner och snöröjningsbudgeten är nog övertrasserad sen länge i den här kommunen...
Så här såg det ut imorse när jag skulle gå till jobbet:




Snöcykel...



Och här kommer en fin bild från igår när jag gick hem från jobbet; Pappas Fej! Stackars Fejen stod ensam och övergiven utanför pappas jobb och vädjade till mig att jag skulle messa honom att han var uttråkad och rädd att bli överskottad av den stora stygga plogbilen...



Ge mig meeeer snööö!

Julklappsbakning

Jajjemen, det står rätt; julklappsbakning.
En gång om året får jag för mig att baka. Anledningen till att det bara blir en gång är för att jag tycker det är så jobbigt när det blir rörigt av allt mjöl och socker och äggkladd och ja, du vet.
Resultatet brukar bli uppskattat så jag får ju offra mig denna enda gång:p

Idag efter jobbet knådade jag ihop följande;

Saffransskorpor med mandel och  
saffransskorpor med choklad, recept från Leila bakar.





Och Rocky Road...
Blandade nötter, dumle, marshmallows, choklad och apelsin för julsmakens skull.





Och slutligen Biscotti med choklad, recept a la Leila...





Lite cellofanpapper och en snygg etikett sen är "kakklappen" klar!



Ett år kvar till nästa bakdag=)

Fredagsmys

Nu är det fredagsmyyys!
Föräldrar som stör är det minsta problemet, myndig och mogen som man är.
Det vankas Idol och en helt fantastisk mögelost, St Agur, och ett glas rött, Masi Paso Doble. En helt oslagbar kombination. Ska upp och jobba imorgon så man får ju lägga band på sig... 


Norralagatan 11

Om allt och ingenting! Inte varje dag, bara när jag har lust.

RSS 2.0